Edeby dans3 SKUREN

Spelåret 2019

Följ oss på Facebook

Spelglädje på Gästfrihet

Det blir inga konserter på Gästfrihet sommaren 2019. Det är kopplat till att vi saknar krögare som vill ansvara för restaurangen.

Black Honeybees stod för säsongsavslutningen sommaren 2018 (bilden ovan). Det svängde verkligen och dansgolvet (grusplätten framför scen) användes så flitigt att dammet yrde.

Här nedan kan du läsa om alla artisterna som förgyllda sommaren på Gästfrihet 2018. Nu hoppas vi att scenen kommer till användning sommaren 2020.

Malin Berglund

Malin Berglund från Hallstavik bjuder på innerlig och känslostark sång, där hon finstämt tolkar kända artisters låtar. Heja Roslagen! Bra start på säsongen.

 

Släpp ut Katten

Kärt återbesök på Gästfrihet! Släpp ut Katten lirar covers från de gyllene årtiondena 1960- och 1970-talen. Hasse Sving och hans polare från Norrtälje dyker upp och röjer loss. 

John Daniel & Malin Bratt

Melodiös, sökande och storslagen svensk pop med John Daniel på piano och sång och Malin Bratt på viola. De kommer från olika delar av den musikaliska världen – John från popscenen och Malin som orkestermusiker. 

Daniel Andersson

I kväll blir det underhållning av Daniel Andersson, den unge trubaduren från Gimo. Daniel sjunger och spelar gitarr och har en bred repertoar med många välkända låtar.

Billy Momo

Billy Momo är ett sjumannaband som är något av det mest intressanta på den svenska livescenen just nu. Det är intelligent och svängig Urban Folk/Americana.

Gemene Man

Blå blues-toner kan vi vänta oss denna lördagskväll. Lennart Nylund från Havsängen uppträder med sitt Stockholmsband Gemene Man (f d D.O.M, Dirty Old Men). 

Örjan Mäki & Favorite Hippies

Örjan Mäki och Norrtälje-bandet Favorite Hippies. Rockveteranen Örjan Mäki är känd som en av Sveriges bästa roots-gitarrister. 

Funky Latin Project

Denna kväll kommer Gästfrihet att svänga av Brasilieninspirerad samba, groovy funk, salsa och soft soul. Vi får besök av Funky Latin Project

Black Honeybees

Premiär på Gästfrihet för Stockholmsbaserade Black Honeybees. Härliga americana-låtar varvas med gamla välkända rockstandards.